Bästa Mobilabonnemang – en tjänst för jämförelse

Bästa Mobilabonnemang är en tjänst som snabbt låter dig jämföra de stora operatörerna i Sverige. Här ges en överblick över bland annat följande:

  • Vilka som erbjuder fria samtal och SMS
  • De olika operatörernas surfpriser
  • Vilka som har bindningstid och inte

Kraften i att jämföra

Genom att jämföra de olika operatörerna får du kunskap att avgöra vad som är bäst för just dig. Om du vill ha obegränsad surf kan du betala flera tusen kronor mer om året om du väljer ”fel” operatör. De olika aktörerna är bra på olika saker, och genom en opartisk jämförelsetjänst blir det tydligt vad som passar dig allra bäst.

Det här jämför Bästa Mobilabonnemang

Bästa Mobilabonnemang jämför till exempel:

  • Samtal och SMS. Bästa Mobilabonnemang listar vilka operatörer som erbjuder fria samtal och SMS. Alla som de listar tycks erbjuda detta. Så såg det inte ut för ett par år sedan, då frekvent ringande och SMS kunde visa sig bli ganska dyrt när telefonräkningen kom.
  • Surfpriser och paket. Det är lätt att få en överblick över de stora aktörernas erbjudanden och priser vad gäller surf. Den som surfar mycket, och som prioriterar det över mycket annat, bör inte ha några problem att hitta ett gott abonnemang på den här webbplatsen.
  • Bindningstider. Om operatören har bindningstider för sina paket, så skriver Bästa Mobilabonnemang ut det. Det kan sägas att många av de moderna aktörerna inte jobbar lika mycket med bindningstider som ”drakarna”. Om du beställer ett abonnemang med bindningstid, är det i alla fall bra att kolla att du har möjlighet att ändra det under bindningstidens gång. Om inte, riskerar du att bli missnöjd under en ganska lång tid.

Vad passar dig bäst?

Det finns vissa markanta skillnader mellan de olika operatörerna. En av de skillnaderna är nätet. Vissa operatörer har erkänt bättre nät än andra och det kan vara bra att välja någon av dessa om man bor, eller ofta åker till, en isolerad plats.

En annan tydlig skillnad är surfpriserna. Det finns flera moderna aktörer som har betydligt billigare surfpriser än de gamla drakarna”. En nackdel med de moderna operatörerna är dock ofta avsaknaden av telefonsupport. Vill man kunna få hjälp per telefon, är det ofta till någon av de stora operatörerna man får vända sig.